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  December 4, 1975

Mr. R. M. Scott
Codes & Standards Engineer
Colorado Interstate Gas Company
P.O. Box 1087
Colorado Springs, Colorado  80944

Dear Mr. Scott:

This responds to your letter of November 11, 1975, in which you inquire if the word "Caution" on
the enclosed sign complies with Amendment 192-20.

Section 192.707(d) which became effective April 21, 1975, requires that the word "Caution" be at
least one inch high with one-quarter inch stroke.  However, in accordance with Section
192.707(f), line markers installed before April 21, 1975, but which do not meet the requirements
of Section 192.707(d), may be used until January 1, 1980.  All markers installed on April 21,
1975, or thereafter must meet the one inch, one-quarter inch requirements.

While the word "Caution" on the enclosed sign is taller than one inch, some of the strokes are less
than one-quarter inch.  Consequently, signs of this type which were installed before April 21,
1975, would not be in compliance beginning January 1, 1980, and if installed on April 21, 1975,
or thereafter, would not be in compliance beginning on the date of installation.

  Sincerely,

  Cesar DeLeon
  Acting Director
  Office of Pipeline
  Safety Operations


