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Mr. Vincent Goddard
Management & Market Research Div.
International Diversified Service Co.
321 East Second Street
Los Angeles, California  90012

Dear Mr. Goddard:

This will acknowledge receipt of your letter dated April 26, 1972,
regarding pipeline coating.

Your specific questions are:

Question #1:  Do you have any enforcement provisions of guidelines
that would give more explicit standards?...(on) paragraphs 195.236,
195.238, and the section following 192.451.

Answer:  No.  we do not have more explicit standards.

Question #2.  Are there any specific licenses or tests that a
foreign company must pass before they can sell their pipeline
coating products in the United States?

Answer:  No,  the gas pipeline safety regulations do not specify
licenses or tests that a foreign company must pass before they can
sell their pipeline coating products in the United States.

Question #3:  Do you have any product specification studies that
might be of assistance in determining the salability of a coating
product?

Answer:  No, we do not have an specification studies.

We are enclosing a copy of the regulations as you requested.  If we
can be of further assistance, please let us know.

Sincerely,

Joseph C. Caldwell
Director
Office of Pipeline Safety

Enclosure


