March 23, 1971

M. D. J. Hendrickson

Chief, Uility Safety Section

| ndi ana Public Service Comm ssion
901 State Office Building

| ndi anapol i s, Indiana 46204

Dear M. Hendri ckson:

This is in reply to your letter of March 8, 1971, concerning the
t el ephonic notice provided for in Section 191.5(a), when any |eak
requi res the taking out of service of any segnent of transm ssion
pi pel i ne.

In a situation such as you described, where a segnent of line is
taken out of service after other facilities have been installed
for the purpose of maintaining continuity of service, the taking
out of service would have to be considered as schedul ed

mai nt enance. In that case a tel ephonic notice of the incident
woul d not be required as specified in Section 191.5(a)(2). A
report (tel ephonic or 20-day) of the incident would still be
necessary if required under any of the other provisions of Part
191.

Thank you for your interest in pipeline safety.

Si ncerely,

Joseph C. Cal dwel |
Director, Acting
O fice of Pipeline Safety
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